sala de sport
sala de fitness
sala de sport
sala de sport

Sala de sport Ciocana  Body Boom - obține corpul visurilor tale!

Sala de sport  Body Boom Gym din sectorul Ciocana este una din cele mai accesibile și plauzibile pentru fiecare bărbat din Chișinău.Prin intermediul exercițiilor fizice orice bărbat își descoperă potențialul.Potențialul unui bărbat inspiră increderea,puterea și răbdarea.
Sala de sport din Chișinău,sectorul Ciocana formează atât corpul cât și tăria de caracter! Sala de sport Body Boom Gym oferă circumstanțele în care tu să te simți motivat și inspirat!

Sala de sport – începeți astăzi!

Sala de sport Body Boom Gym din Chișinău,Ciocana oferă cele mai accesibile prețuri pentru formarea unui caracter puternic și a unui corp de invidiat.Efortul fizic  exersat la Sala de sport  Body Boom Gym  din Ciocana îți garantează un progres inevitabil atât a exteriorului tău precum, scăparea de câteva kilograme în plus, formarea musculaturii.Cât și a interiorului tău. Prin efectuarea unor exerciții fizice regulate la Sala de sport Body Boom Gym din Ciocana îți formezi niște deprinderi sănătoase pentru tine și viitorul tău! Cu înaintare în vârstă corpul tău va fi mulțumit de eforul realizat acum la Sala de sport și disciplina obținută aici.Iar, disciplina înseamnă sa faci ceea ce trebuie de făcut, chiar dacă creierul tău se opune noilor schimbări. Dacă începi azi,vei vedea rezultate cu o zi mai devreme ,decât până aștepți mâine. Începe azi cu noi la Sala de sport Chișinău Body Boom Gym. Cu noi vei începe o viață plină de energie! 

Fii intr-o forma excelenta!

La Sala de sport Body Boom Gym din Chișinău,sectorul Ciocana,schimbările mici, fac diferențe mari.Prețurile accesibile și atmosfera creată,inspiră sportivii să facă primii pași pentru a forma un caracter puternic și un corp la fel de rezistent.Cu pași mărunți sunt obține scopuri mărețe.La Sala de sport Body Boom Gym din sectorul Ciocana, sunt cei mai competenți și avizați instructori.Cu ajutorul serviciilor propuse fiecare sportiv va cunoaște cu siguranță, tehnică de efectuare corectă a exercițiilor fizice. Iar, cunoașterea înseamnă atitudine,schimbare și motivație. Cu noi, Sala de sport Chișinău Body Boom Gym  din sectorul Ciocana vei lupta pentru progres,nu pentru perfecțiune!
Reduceri de Halloween
29/10/2018
Reduceri de Halloween
Reduceri de Halloween
Reduceri grandioase la abonamentele anuale
22/08/2018
Reduceri grandioase la abonamentele anuale
Reduceri la abonamente
Cupa Body Boom la K-1
28/05/2018
Cupa Body Boom la K-1
Cupa Body Boom la K-1
Campionatul deschis la Powerlifting
28/05/2018
Campionatul deschis la Powerlifting
Campionatul Deschis la Powerlifting