Antrenamente în grup

Cum au loc antrenamentele de fitness în grup?

antrenamente în grupAntrenamentele de fitness în grup - reprezintă  un program al antrenamentelor de grup care sunt ghidate de cei mai buni antrenori. Sunt antrenamente de grup cu elemente de aerobica,celor de forță și format mixt. Obligatoriu consultați un medic pentru a cunoaște care exerciții sunt binevenite organismului dumneavoastră. Dacă din prima nu vi se dă un oarecare antrenament- nu disperați! Aici e vorba despre obicei,ar trebui să cunoașteți că frecventând orele de fitness regulat vă veți atinge scopul.

Antrenamentele de fitness în grup contribuie la:

  • Menține o bună circulație a sângelui și capacitatea cardiovasculara buna;
  • Creaza si menține o bună condiție fizică;
  • Sunteți o parte dintr-un grup de oameni sănătoși;
  • Aveti un mare grad de încredere si respect de sine;
  • Tonus muscular bun si o capacitate mentală pe masură;
  • Îmbunătățește metabolismul;
  • Domolește durerile articulare.

Care sunt clasele de fitness, care le puteți frecventa la Body Boom?

Antrenamentele de grup cu elemente aerobice includ diferite tipuri de pași rapizi, iar performanța acestui antrenament nu implică prezența unui echipament suplimentar.

Step-aerobica este o activitate dinamică. Respectând regulile tehnicilor de executare a exercițiilor,se solicita în mare parte mușhii fesieri a bicepșilor și a cvadricepșilor femurali. În cazul în care picioarele sunt ușor îndoite de la genunchi, puteți evita efortul pe articulația genunchiului. Antrenamentele de fitness în grup, într-un ritm dinamic, vă va da o atitudine pozitivă și o porție dublă de dispoziție pe întreaga zi.

Antrenamentele de forță - un program de fitness  preconizat în special pentru a solicita întregul corp, dezvoltând masa musculară și rezistența, contribuind la arderea grăsimilor. După regulă aceste exerciții antrenează toate grupurile de mușchi a corpului cu utilizarea unor echipamente auxiliare.Totul depinde de care grupa de mușchi orientativ vor fi antrenate la orele de forță.Este destul ,doar un ritm mai dinamic și câteva pauze care vă vor mobilize.

Fintess-ul mixt în grup - reprezintă o combinare dintre cardio si antrenamente de forță. Totul se execută prin folosirea unui suport de step sau un alt echipament suplimentar. De-a lungul antrenamentului, ritmul cardiac este destul de ridicat. Dacă scopul vostru e să scăpați de câteva kilograme în plus, atunci acest gen de antrenament este perfect pentru scopul propus! Frecventând astfel de clase de fitness de grup veți obține o minte sănătoasă într-un corp sănătos.

Nu uitați,că succesul depinde de regularitatea și precizia exercițiilor. Cu cât scopul este mai conturat și sigur,cu atât este mai ușor obținut. Frecventați cursuri de grup la clubul de fitness Body Boom de cel puțin trei ori pe săptămână. În camera noastră veți găsi o varietate de domenii de formare care va diversifica programul de fitness.

Antrenamentele de fitness în grup      Antrenamente în grup      Antrenamentele de fitness în grup