Antrenor personal în Chișinău

Fitness club-ul Body Boom Gym oferă serviciile de calitate înaltă a unor antrenori personali,campioni de culturism la un preț rezonabil pentru oricine!

De ce este nevoie de un antrenor personal?

În primul rând un antrenor este o persoană licențiată în domeniul dat. antrenor personalDeci a depus destul efort pentru a înțelege mecanismul de activitate a organismului tău la diferite exerciții la intensități diferite! Cunoaște toate nuanțele unor tehnici de efectuare a exercițiilor atât la aparate din sala de forță cât și din sala de cardio.

În al doilea rând un antrenor personal gâsește o abordare individuală pentru fiecare persoană în parte,indiferent de vârstă,temperament,gen etc.Pe lângă cunoștințele în domeniul sportului, antrenorul personal este și un bun psiholog.

În al treilea rând un antrenor personal poate deveni un potențial prieten care îți vede potențialul,reușitele și greșelile. Este persoana care va critica constructiv pentru a dobândi un rezultat mai înalt.Un antrenor personal te motivează și te inspiră! Această persoană te va îndemna sa nu concurezi cu cineva, ci doar cu tine însuți.

Care sunt avantajele de a fi ghidat de un antrenor personal?

Un antrenor personal te ajută sa-ți fixezi scopul și să îl atingi

Un program de antrenamente regulate și individuale după un plan calculat pentru organismul tău, pregătirea fizică și emoțională te ajută să atingi scopurile propuse, fie scăderea în greutate,fie o formă fizică de invidiat, fie o musculatură dezvoltată.De asemena, sportul regulat reduce stress-ul,depresia,insomniile și bolile cardiovasculare, reumatice.

Un antrenor personal te ajută să obții rezultate maxime,într-un timp limitat

Planul personalizat care este bazat pe starea ta de sănătate,pregătirea fizică, indicii masei corporale, alimentația etc. și format din exrcițiile benefice la intensitate normală pentru organismul tău cu o durată mai mult de o oră vor acționa rapid asupra fizicului tăut, cât și a psihicului tău.Vei fi relaxat chia dacă te miști rapid,deoarece vei fi ghidat de o persoană competentă.

Un antrenor descoperă te ajută să descoperi un potenșial ascuns

Împreună cu un antrenor personal vei descoperi abilitățile tale scunse.Atât capacitățile fizice cât și cele morale.Vei descoperi astfel de calități ca colaborarea, răbdarea,rezistența și disciplina. Iar, disciplina înseamnă progres.

Dacă incepi astăzi, vei vedea rezultate cu o zi mai devreme decât daca astepți până mâine. Începe astăzi cu antrenorul tău personal la Body Boom Gym!