Dansuri pentru copii

Pe lângă camera pentru copii,în care copii se distrează în timp ce părinții se antrenează la sala aici la Body Boom Gym, fitness club-ul nostru vă propune să beneficiați de orele de dansuri pentru copii. Acum poți beneficia de un abonament lunar la dansuri pentru copii Ciocana la un preț accesibil fiecărui părinte.Copilul poate frecventa dansurile începând cu 5-6 ani.

Dansuri moderne copii este o artă care îmbină dezvoltarea calităților motrice cât, a ritmului muzical,a expresivității și a comunicării non-verbale.

Dansuri moderne copii

Ca părinte ai observat că copii au tendința de a se mișca în ritmurile muzicii atunci când aude o melodie plăcută.Copii dansează natural din simplul motiv de a-și exprima emoțiile sau pur și simplu de a se simți bine.Deci de mici,copii sunt predispuși la mișcări ritmice.Iar, dansul ghidat de un antrenor bun,va oferi șansa copilului dvs. de a progresa în domeniul dat. Astfel dansul este o metodă complexă de a disciplina copilul prin distracție.

Care sunt beneficiile practicării dansului pentru copil?

Dezvoltarea copilui de la nou născut până la adult se împarte în 4 domenii (fizică,emoțională,cognitivă și socială).

Astfel dansul are ca scop de a dezvolte aceste 4 arii.

Din punct de vedere fizic, dasnul include o serie de exerciții fizice care dezvoltă grupele mari și mici de mușchi.De asemenea, copilul dvs. prin dans capătă o flexibilitate înaltă,coordonarea mișcărilor,echilibrul și forța. Frecventând regulat orele de dans,copilu dvs. va efectua mai corect mișcările dansului.

Din punct de vedere emoțional, dansul ajută copilul să-și exprime emoțiile și gândurile,de asemenea involuntar copilul devine conștient de ceea ce simte.De obicei copilul frecventând orele de dans devine energic, bine dispus,vioi și expresiv.Dansul ajută copilul să se elibereze de energia negativă care poate apărea în familie.Copilul prin dans conștientizează imaginea și stima față de propria persoană.

Din punct de vedere social, prin dans copilul comunică cu ceilalți atât verbal ,cât și non-verbal.Dansul reduce anxietatea copiilor și sindromul izolării.Copilul devine mai sociabil și bine dispus.Copilul învață să colaboreze cu ceilalți copii, astfel dezvoltând spiritul de echipă.

Din punct de vedere cognitiv, prin dans copilul începe să simtă muzica și anume ritumul.Atfel de mic copil el va avea capacități enorme și pe lângă dans copilul va solicita orele de canto,chitara,pian.Dansul favorizează dezvoltarea imaginației, și a creativității,precum și a memoriei.Orice mișcare trebuie reținută,însă atunci când orele de dans sunt regulate,copilu va fi capabil să învețe tot dansul, dezvoltând astfel memoria audititvă și vizuală.

Dansuri pentru copii Ciocana!

Copilului tau ii place sa danseze? Atunci înscrie-l la orele de dans pentru copii la Body Boom Gym! Cu noi copilul tău va fi disciplinat,împlinit prin distracție!