Acum în Chișinău poți beneficia de cursruri de Kickboxing la sala de sport BODY BOOM GYM la prețuri accesibile!

 cursruri de kickboxingKickboxing-ul-este un complex mix de arte marțiale și box,care include autoapararea,trecând treptat spre lupta de ring.Prin combinarea dintre exercițiile energetice și cele aerobice îți poți modela corpul.De asemenea, prin acest sport poți dobândi rezistența,puterea,forța,masa musculară și concentrația.

Care sunt beneficiile practicării kickboxing cursuri?

Arzi din grăsime rapid
Această forma de antrenamente cu un grad de dificultate mai înalt arde 350-450 de calorii pe ora, cu mult mai mult decât o oră de aerobica,step sau alergat.

Crește rezistența corpului
Exercițiile energice, tehnicile exercițiilor de box și tehnicile marțiale practicate la un ritm stimulează concentrația,flexibilitatea și rezistența corpului.

O formă de sport fără contactul fizic
Acest sport se concentrează pe tehnicile de autoapărare și are ca scop neutralizarea agresiunii.Acest sport învață un sportiv,să nu fie un adept al violenței ci a autoapărării.Codul etic trebuie respectat oricând,indiferent de tehnicile cunoscute.

Reduce stress-ul și depresia
Un astfel de sport necesită foarte multă concentrație.Când practici regulat kickboxing-ul,uiți treptat de probleme și evadezi din lumea cotidiană plină de stress și anxietate, în una distractivă și productivă.

Intărește sistemul cardiovascular
Prin exercițiile de efort practicate,crește rezistența inimii și adaptabilitatea ei la un astfel de efort.

Kickboxing-ul este un antrenament perfect pentru modelarea personalității!

KickboxingAcest sport ajută la dezvoltarea musculaturii și a unui corp puternic.Dezvoltă practic toți muschii începând de la cap până la picioare.Persoanele care sunt cu adevărat pasionate de kickboxing,practicându-l regulat,își îmbunătățesc flexibilitatea,forța,coordonarea mișcărilor,concentrația și rezistența.Toate la un loc, formează o tărie de caracter,răbdare,rezistență,putere și o tehnică de autoapărare.

Sala de Kickboxing Chișinău

Sala de kickboxing Chișinău la Fitness club-ul Body Boom Gym poți beneficia de abonamente lunare la 12 antrenamente de kickboxing și sala de forță la un preț avantajos. Sau de un abonament anual la toate serviciile propuse de Fitness club.

Cursurile de Kickboxing Chișinău, la sala de sport Body Boom Gym, te vor face să te simți mai puternic și rezistent atât fizic cât și moral.Aici vei lupta pentru progres, nu pentru perfecțiune!